HTMi juhis

Hea lapsevanem!

Tulenevalt vabariigi valitsuse uutest piirangutest, hakkab koolides toimuma alates 1. novembrist kolm korda nädalas õpilaste ja koolitöötajate kiirtestimine. Esimesel kahel nädalal testivad end kõik õpilased ja koolitöötajaid (sh vaktsineeritud ja läbipõdenud) kolm korda nädalas, edaspidine testimiskorraldus vaadatakse sõltuvalt olukorrast üle. Õpilase testimiseks on vajalik 1.-5. klassi lapsevanema nõusolek (nõustumisest/mittenõustumisest teavitada klassijuhatajat hiljemalt pühapäeva õhtuks eKooli kaudu).

Esmaspäeva, 1. novembri hommikul õpilased kooli tulema ei pea – toimub koolitöötajate testimine, koolitus testimise läbiviimiseks ja juhendamiseks.

Õpilasi testitakse teisipäeva, so 2. novembri hommikul.

Tegemist on ninasõõrme eesosast võetava prooviga, mille tulemus selgub 15 minutiga ja õpilane teeb seda endale ise õpetaja juuresolekul. Algklasside puhul on testi läbiviijaks kooliõde. Testitegemise õpetus – videojuhis. Iga õpilane ning töötaja kannab kooli ühisruumides soovituslikult meditsiinilist maski. Tunni ajal võib õpilane olla ilma maskita.

Järva-Jaani Gümnaasiumi ja Peetri Kooli juhtkond